Els carnissers pengem la porra de la Marató de Tv3

El Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les Comarques Gironines compleix 15 anys aportant a l’esdeveniment solidari de l’any: La Marató de Tv3. En aquests anys ha aconseguit recaptar 123.693 Euros gràcies a les porres que es poden trobar a les seves carnisseries agremiades.

El gran repte és que tots els agremiats del Gremi pengin la porra i així poder aconseguir incrementar l’aportació directa a la porra.
El Gremi de Carnissers i Xarcuters de les Comarques Gironines és una entitat sense ànim de lucre que representa més del 80% de les carnisseries artesanes del territori gironí i té entre les seves funcions: informar, promoure i compartir tot allò relacionat amb les carnisseries i xarcuteries artesanes.
Aquest any celebra els 15 anys que organitza una PORRA SOLIDÀRIA PER LA MARATÓ.
Cada carnisseria agremiada que hi participa, sorteja un lot de regals o productes artesans entre els seus clients. El guanyador és el que encerti la terminació del sorteig de loteria del dia anterior a la Marató. Cada client pot triar un número entre el 00 al 99, cada terminació s’hi col·labora en 2€. Concretament des d’aquests 15 anys han col·laborat amb un import de 123.693 Euros