Escudella’t amb Ral d’Avinyó al Temporada Alta

Dins de la programació de Temporada Alta, Festival de Teatre de Tardor i el Gremi de Carnissers i Xarcuters artesans de les comarques gironines, l’Escudella va acompanyar l’estrena de l’obra Battlefield (Camp de batalla) el passat 25 de novembre de 2016.

La campanya ESCUDELLA’T iniciada a les carnisseries i xarcuteries va permetre que prop dels 500 espectadors que van omplir el Teatre Municipal de Girona poguessin tastar l’escudella i pilota, elaborades amb carn de la varietat Ral d’Avinyó al sortir de l’espectacle.

Frases “és com la de l’avia” o “fa Nadal” o “oh! Quina oloreta” van ser repetides per aquells que es van acostar a tastar el considerat plat preferit pels catalans, segons la votació de la Revista Cuina.

L’empresa càrnia Ral d’Avinyó col·labora estretament amb el Gremi de carnissers i xarcuters artesans de Catalunya a fi de donar a conèixer la seva carn als 270 agremiats del gremi. I també col·labora amb Temporada Alta, fet que ha permès entre aquestes tres entitats la creació d’un concurs a les carnisseries gironines.

La campanya Escudella’t té l’objectiu d’ajudar en la compra dels productes necessaris per a fer l’escudella i carn d’olla, els quals es poden trobar a la gran majoria de carnisseries i xarcuteries. El carnisser li facilita i li comunica als seus clients la llista de la compra dels productes per fer l’Escudella i Carn d’olla.

Aquesta inniciativa va ser concebuda en la voluntat del sector a seguir ajudant a molts dels clients que van una mica perduts a l’hora de fer una bona escudella i carn d’olla. Molts d’ells no saben què l’hi han de demanar als carnissers i vénen moltes vegades amb una llista molt ben confeccionada de casa seva per generacions passades o fins i tot acompanyats pels pares, mares i avis i àvies per fer-los de guia en la seva compra.

Fotografia de Martí Artalejo
Tlf: 629732530
www.martiartalejo.com

Fotografia de Martí Artalejo Tlf: 629732530 www.martiartalejo.com

Fotografia de Martí Artalejo Tlf: 629732530 www.martiartalejo.com