Mil i una elaboracions de carn per Sant Jordi

Sant Jordi

Sant Jordi és un gran exemple del que els Carnissers i Xarcuters de Catalunya són capaços de crear amb les seves mans i amb la seva imaginació. L’I+D que fa aquest ofici es veu reflectit dia rere dia als taulells dels grans Artesans que feinegen darrera als seus mostradors i la data del 23 d’abril no podia ser menys.

Roses de carn i pasta de full, Dracs de Sant Jordi de carn, cors d’embotits, llibrets arrebossats de tots tipus, colors i gustos, botifarres amb pètals de roses, enfilalls de Sant Jordi, hamburgueses amb la senyera, pizzes amb les quatre barres, etc. són algunes de les moltes elaboracions que els clients d’arreu es trobaran als més de 1650 agremiats als diferents Gremis de Carnissers, Xarcuters i Cansaladers de Catalunya per aquesta diada.

Des dels carnissers i Xarcuters de Catalunya, es promou el coneixement de noves tècniques, noves maneres de treballar la carn i sobretot molta comunicació a fi de compartir les inquietuds de cada un dels carnissers i Xarcuters i poder superar-se amb ganes i il·lusió.

El sector de la carnisseria-xarcuteria és el puntal de la transmissió de la cultura gastronòmica del nostre país i els seus membres són uns virtuosos de la carn i uns prescriptors de salut i bon cuinar.

Un sector amb persones que estimen el seu ofici, i que estan en constant recerca i emprenedoria per aconseguir només una cosa: la satisfacció del client i la certesa de que el que mengem és únic i bo.