Tutorització a l’ECA Empordà en el concurs Fem Bullir l’Olla amb productes de l’Empordà

El nostre Gremi, el Gremi de Carnissers i Xarcuters artesans de les comarques gironines, ha tornat a tutoritzar a l’Escola de Capacitació Agrària de l’Empordà en l’execució dels plats ideats per a la participació del Concurs Fem Bullir l’Olla.

La marca de garantia de Productes de l’Empordà hi va ser ben present en el concurs, el qual era organitzat pel Consell Comarcal del Baix Empordà. I que consistia en que els alumnes havien d’elaborar un plat amb alguns dels productes que estan sota el paraigua d’aquesta marca, com la nostra molt estimada botifarra dolça.

Enguany els participants de l’ECA que van quedar finalistes, després d’una tria prèvia, van ser en Javi Palomares i en Carlos Blázquez, dos estudiants del segon curs del Grau Superior de Qualitat i Processos de la Indústria Alimentària.

El plat que van presentar va ser la “Rosa de l’Empordà”, un plat elaborat amb tomàquets de la Pera, Filets d’anxoves de Palamós, Oli d’Oliva de l’Empordà, Romaní, Recuit de Fonteta i Pa de tramuntana.

foto plat ECA I GREMI

ASSESSORAMENT GREMI ECA EMPORDACONCURSANTS ECA 2016